Thursday, March 10, 2011

huh

hari marah sedunia untuk aku
hampagas...
pegi mampus la korang


aku emosi...yeah...aku je la emosi...
korg tu x emosi...


kalau aku ni takat kuli bwhan len citer beb
ko nk present part aku ke???ko reti ke???
ko tau ke nk ckp pe...
kalau dh pndi sgt ganti la aku ni...kalau ko sanggup la


tak suka orang yang bila diberi arahan x reti patuh and kerana org2 ini aku pulak jd x bertanggungjawab


ENOUGH...lagi banyak aku tulis lagi banyak ku mencarut jap lg...





4 comments:

  1. S.M.I.L.E.

    ^_^

    u r gorgeous! (tibe2)

    ok..just nak suruh awak senyum je..=)

    ReplyDelete
  2. i'm smiling already...
    hehehehehehe...
    bl baca balik post ni rasa nak gelak je...

    ReplyDelete
  3. huhu..napa ni kak?sbr kak sbr..

    ReplyDelete
  4. nothing dear...
    hehehehe...emo terlebey...hormon x stabil
    75% estrogen 25% progestron...cm ni la jdnya
    bila nafsu berbicara, melebihi akal...inilah padahnya...

    ReplyDelete