Monday, April 27, 2009

KLIBF 09

The best book fair ever...hehehe...this time pergi dua kali je...tp worth the pengalaman, shopping and meeting with writer...

antara buku yg dibeli...ni org sarankan suruh beli...tp worthy sbb isi dia mmg best...blk kolej terus baca...huhuhu...credit to en nikuve...thanks for your suggestion...

antara gerai yg di serbu...ni lah antara favourite writer yg sempat di'curi' gambarnya...hehehe...curi ngan keizinan...walaupon kak su sibuk di booth JS tp masih boleh luangkan masa melayan aku n aisyah yg berbelanja besar di booth ni...


sekitar KLIBF 09...nasib baik gi weekdays...org x penuh sgt...gi weekend pon sbb nak jumpa cik secret white...mmg penuh...sesak n semak...huhuhu...nasib baik jumpa semua booth yg nak dicari wlupon ada certain books yg x jumpa...
n nasib baik cik secret white ni baik n memahami orgnya...masih sudi melayan aku yg tetiba jadi senyap dan pendiam...katanya "akak ni peramah dalam senyap"...huhuhu...lawak je...terima ksih ye dik...sudi bertemu dan menemani akak jln2 di klibf 09...i'll missed your company...

antara karya mengesankan yg sempat di beli

1. Ketupat Cinta- Faisal Tehrani
Ingat lagi beliau berpesan sambil menandatangani novel tu "lepas ni mesti pandai masak kan...klu cuba semua resepi dlm ni..."...aku hanya tersenyum...dlm hati kata 'mestilah pandai...kan berguru dgn gerau istana zaman Melaka'...

ngan writer "Ketupat Cinta" yg asyik sporting sewaktu menerima buku kami utk ditandatangan...hihihi...

2. Bercinta Sampai ke Syurga-Hasrizal Abd Jamil
Ustaz Hasrizal nmpk susah benar nak mengeja namaku utk autograf...nasib baik sempat juga bergambar sehari sblm tu...

curi masa jap...ustaz Hasrizal on the way dah nak balik...

yg lain2 tu...semua novel JS yg masih belum dlm koleksi...juga novel2 yg dipesan oleh kwn2...wlupon time tu scholarship x masuk lg...aku mmg dah save duit siap2 utk book fair ni...Alhamdulillah...no such thing as overbudget this year...

catatan klibf kali ni rasanya yg paling susah nak ditulis...sbb terlalu byk benda yg 'manis-manis' terjadi terutama waktu pergi hari Jumaat hr tu...huhuhu...

harap2 tahun depan dapat datang lagi...=)






No comments:

Post a Comment